Lounge-sæt 

Forskning, stil, kvalitet: det er Talenti's tre hovedkarakteristika. Loungemøbler, der handler om komfort til ethvert udendørsrum. Talenti loungeset er skabt af verdenskendte designere, der perfekt fortolker kundernes ønsker. Hver eneste loungeset fik stor opmærksomhed, ned til mindste detalje.

  • Allure

    Allure modulopbyggede udendørs sofa har en solid træramme understøttet af elegante aluminiumsfødder. En moderne sofa kombineret med tradition. Pudernes lineære geometri sammen med armlænenes design, der fås i to finish, tillader endeløse kombinationer, hver med sin egen karakter og stil. Takket være den usædvanlige modularitet, designvariabilitet og holdbare materialer fremstår udendørsområdet afslappet, men alligevel elegant.

  • Cliff

    Cliff-kollektionens ekstreme alsidighed kommer særligt godt til udtryk i denne modulære sofa. Takket være de forskellige materialer og former for de forskellige moduler er de mulige kombinationer af denne linje næsten uudtømmelige. Dette gør opsætning af dit udendørsområde til et sjovt spil.

    Alle vævningsmoduler har en rørformet metalkonstruktion, der er malet i samme farve som møbelstof og ledning. I tekstilversionen er stellet skjult under et betræk af tekstilstof.

    Den grafitfarvede base er lavet af pulverlakeret aluminium, mens ryglænets struktur også er lavet af aluminium, selvom den afhængigt af versionen enten er flettet med tovsnore lavet af syntetisk materiale eller dækket med et aftageligt betræk.

  • Cruise Alu

    Med sine enkle og raffinerede former, typisk for Cruise Alu Collection, overrasker den modulære sofa for de forskellige muligheder, den giver. Produktet er struktureret i forskellige tilstande, som garanterer realiseringen af ​​et originalt og fornøjeligt udendørsmøbel. Kvaliteten af ​​de brugte materialer er kombineret med det funktionelle og stærkt kendetegnende. Modulernes aluminiumstruktur er realiseret efter trykstøbeteknikken, som giver stabilitet. Det komfortable og store sæde er fremstillet i hurtigttørrende skum, dækket af et vejrbestandigt stof. Modulernes farvevariationer gør modulsofaen til det perfekte møbel til at fuldende dit opholdsområde.

  • Cruise Teak

    Ekstremt alsidig, den modulære sofa fra Cruise Teak Collection er perfekt til at designe dit udendørs opholdsområde. Produktet er helt modulopbygget og bevarer kollektionens kvalitet og stil. Strukturen af ​​dens moduler er faktisk lavet af træ. Det syntetiske reb bruges til afdækning af armlæn og ryglæn.

    Hyndernes stof, nøje udvalgt, gør sofaen vejrbestandig. De naturlige og lyse farver, som denne kollektion foreslår, sammen med de forskellige kombinationer, der leveres af produktets moduler, gør Modular Sofaen ideel til ethvert udendørs miljø.

  • Ever

    Som navnet antyder, er Ever kollektionen af ​​Christophe Pillet, der bekræfter sig selv som en mester i tidløs elegance for at overvinde den ustoppelige jagt på trends, der tilpasser sig miljøer og epoker, mens han forbliver tro mod sig selv. Pudernes essentielle linjer og kurver danner møbelelementer, der er stedsegrønne og ser mod fremtidens udendørsliv, mens de værdsætter fortidens store klassikere.

    Slanke og derfor alsidige kompositioner i form og farve, fokuseret på neutrale toner inspireret af det naturlige miljø, et eksempel på cykliskhed og holdbarhed par excellence.

  • George

    George-kollektionens modulopbyggede sofa er flagskibet i Talenti-havekollektionen. Linjernes lethed og sædets komfort står i kontrast til styrken og holdbarheden af ​​strukturens rustfri stålstivere, som forbliver synlige bag det let polstrede syntetiske bånd, der danner ryglænet.

    Det brede udvalg af kombinationer, som George modulsofaen tilbyder, de omhyggeligt udvalgte stoffer, de aftagelige puder og vejrbestandigheden gør denne sofa til det perfekte produkt til at indrette dit udendørsrum.

  • Tressé

    Den modulære Tressé sofa er perfekt til at forbedre din egen udendørs stue med stil og elegance. Det æstetiske koncept for dette raffinerede møbel kom fra studiet af den oprindelige form: kuben. Dette giver maksimal kompositorisk frihed i personaliseringen af ​​udendørsmøblerne, takket være de mange kombinationer og farvevariationer, der spænder fra kold silkegrå til intens og bestemt mudder til Sienas varme jord. Det umiskendelige element, der kendetegner hele kollektionen, er den rørformede aluminiumsstruktur, beriget med et mesh af håndlavede imiterede læderremme, der omfavner den imponerende pude og giver en intens følelse af komfort.

  • Venice

    Venice-modulsofaen fremkalder billedet af både, der krydser den venetianske flod takket være de brede sæder, der hviler på træbaserne med et flydende design. Puden er defineret af bløde linjer, ryglæn og armlæn er dækket i fuld nautisk stil, og teak- og Accoya-baserne minder om skibenes håndværksmæssige finish. Kombinationen af ​​disse elementer skaber en følelse af lethed og charme, der stråler ud i hele haven. Det brede udvalg af materialer og de mange modulopbyggede kombinationer, som den er tilgængelig i, giver dig mulighed for at personliggøre Venedig-sofaen med stor alsidighed og tilpasse den til den udendørs stue.

  • Pyntepuder