Cupboard • 129/65/182 cm

Cubic Outdoor Living

Ny

KLASSISK DESIGN FRA CUBIC OUTDOOR LIVING


CUBIC Outdoor skab/cupboard • model C1 

Udvendig - B:129 cm / D:65 cm / H:182 cm  
Indvendig - B:117 cm / D:53 cm / H:167 cm

Outdoor skabe af vejrbestandigt 'trækomponent-material' er rummelige, godt ventilerede, kan indrettes efter ønske, er vandtætte, 100% vedligeholdelsesfrie og kan bruges udendørs året rundt. 


Direkte levering fra Tyskland

Flere detaljer

Tilgængelighedsdato:

1100 Enheder

36 392,00 DKK

(Pris pr/stk. 36 392,00 DKK)
KLASSISK DESIGN FRA CUBIC OUTDOOR LIVING

CUBIC cupboard findes i 2 størrelser & 11 farver  •  'Made in Germany'

CUBIC outdoor skabe bygget af vejrbestandig 'trækomponent-material' med højdejusterbare fødder og valgfri lås er rummelige, velventilerede, vandtætte, ridsefaste, 100 % vedligeholdelsesfrie og kan bruges udendørs hele året rundt. Klik her for at se samtlige informationer angående kabinetfarver. 


MODEL C1:  UDVENDIG B:129 cm / D:65 cm / H:182 cm  •  INDVENDIG B:117 cm / D:53 cm / H:167 cm


TILBEHØR
• LÅS: Låsbar, egnet til samtlige skabsmodeller (kr. 1.310,00 pr./dør)
• SKABSDESIGN: Vertikal skabs-mellemvæg
• SKABSDESIGN: Valg af antal hylder & skinnesystem

Kontakt venligst vores kundeservice via e-mail eller telefon: +45 26 114 665


CUBIC outdoor skabe fra Cubic Outdoor Living er den ultimative opbevaring til dine haveredskaber, puder, tæpper eller pynteting. Den fleksible indvendige opdeling giver dig mulighed for at skabe det rigtige opbevaringsrum til en bred vifte af redskaber. CUBIC skabene er naturligvis også udstyret med et ventilationssystem. Store hynder, for eksempel til liggestole, finder også deres plads her. Med et udendørsskab kan du skabe en masse praktisk opbevaringsplads selv i et lille fodaftryk. Takket være den optimale pladsudnyttelse er skabene særdeles velegnede til smalle terrasser.

Individuelle størrelser og farver er mulige - kontakt venligst vores kundeservice via mail eller telefon +45 26 114 665


CUBIC
 outdoor skabe fås som standard i de 11 viste farver. De er omhyggeligt malet i hånden i en flerlagsproces. Specielle farveønsker er selvfølgelig også en mulighed. Det specielle patenterede kunststof får sin ekstraordinære overflade og udseende igennem en langvarig process og flere selvudviklede produktionsstadier. 


CUBIC er ægte håndværk 'Made in Germany'

Vejrbestandige, vandtætte materialer af højeste kvalitet, specielt udviklet overfladedesign, og kvalitetskontrolle med ægthedscertifikat. I over 50 år er alle møbler blevet designet i vores eget tømrerværksted i det nordlige Bayern. Råmateriale frem til den endelige montage & samling er blevet foretaget af erfarne og mangeårige medarbejdere.

Direkte levering fra Tyskland