Tuuci 

Italienske TUUCI har i mere end 20 år været kendt for deres exceptionelle parasol-designs. Ønsket og målet for TUUCI var og er, at designe unikke, smukke og holdbare parasoller til private haver og gastronomiske miljøer, hvor du kan glemme tiden og bare nyde livet. Se TUUCI's XPRESS-program med special-tilbud & kort levering.

Italienske TUUCI har i mere end 20 år været kendt for deres exceptionelle parasol-designs. Ønsket og målet for TUUCI var og er, at designe unikke, smukke og holdbare parasoller til private haver og gastronomiske miljøer, hvor du kan glemme tiden og bare nyde livet. Se TUUCI's XPRESS-program med special-tilbud & kort levering.

Mere
  • Classic Max

    Ocean Master MAX Classic klassiske parasol byder på ekspansiv skygge, dyb styrke og forstærket nuanceskind, alt imens det bevarer sit traditionelle, men minimalistiske design. Klassisk europæisk skræddersyning parret med det innovative V-MAX™-stiverdesign gør Ocean Master MAX Classic parasollen perfekt til luksuriøse strandejendomme.

  • Manta Max

    Grænserne for solafskærmnings-arkitekturen er omdefineret med Ocean Master MAX-parasollen. Med sin inspiration fra havets dybder begiver Max Manta sig på en vidunderlig flyvetur over ethvert kystlandskab. Indtil videre har intet outdoor-miljø oplevet den afslappende komfort som denne store og fantasifulde parasol tilbyder. Skønhed og muskelkraft harmoniserer i ultramoderne marine komponenter, der er blevet testet og bekræftet på det åbne hav. Manta Max vil bare forkæle øjet og beskytte kroppen for solens stråler... -og det med uovertruffen holdbarhed.

  • Horizon Max

    Lad ikke dit syn på naturens skønhed blokeres - med Ocean Master MAX Zero Horizon-parasollen finder du triumferende minimalistisk design og den ultimative solafskærmning. Med en optimeret skærmfunktion har den praktisk talt ingen lodret afdækningsprofil. Det betyder, at udsigten til din have og landskabet altid er klar med denne yderst robuste parasol. Max Zero Horizon modstår både direkte vindstød ved kysten eller ørkenvinde uden at vise spor af træthed. Genial, enkel og meget generøs med hensyn til arealet.

  • Crescent Max

    Crescent er inspireret af fortid og nutid med de elegante bløde kurver i denne halvmåne-formede parasol, som hvert eksklusivt udendørs terrasse fortjener. Strålende polerede ”trillion” ribber pryder parasolkanterne sammen med de håndlavede stivere, for at skabe en enkel, men slående smuk parasol.

  • F-1 Max

    Takket være de spændbare armeringstove lavet af rustfrit stål, armor-wall aluminium-konstruktion og de spændte lommer i rustfrit stål kan denne parasol modstå vind på over 100 km/h. Master Max F1 er med sin armeret beton og jordforankringer i stål monteret direkte i jorden og modstår således alle vejrforhold, som naturen kan diske op med.

  • Classic Mega

    Grænserne for solafskærmnings-arkitekturen er omdefineret med Ocean Tuucis Ocean Master MEGA MAX parasol giver et statement, der opfylder alle større udendørs skyggebehov. Design og teknik mødes for at skabe en elegant profil med en robust konstruktion, der kan modstå kraftig vind på op til 75 km/t og vindstød på op til 120 km/t. Styrken, holdbarheden og det servicevenlige design sikrer en længere levetid og reducerer derved produktets miljøbelastning.

  • Northstar Teak

    Inspireret af klassisk og moderne sejlerarkitektur og detaljer, sætter dette innovative design en ny standard for teak-parasoller. Ocean Master MAX Northstar Nautical Teak er en raffineret vision om tidløshed, med strålende polerede kamme kombineret med den elegante skønhed af naturligt træ, der holder tidens tand.

  • Nautical Teak

    Inspireret af klassisk og moderne sejlerarkitektur og maritime detaljer sætter dette innovative design en ny standard for teak-paraplyer. En unikt forstærket mast med en rygrad i aluminium giver vingen ekstra styrke, samtidig med at den tillader integration af et internt teleskopisk krankløftesystem, som aldrig før er opnået i en teakvinge. Håndsvinget giver mulighed for nem åbning og lukning, mens de teleskopiske elementer giver mulighed for uhindret lukning over møblerne nedenfor.

  • Classic M1

    Ocean Master M1 Classic parasol i markedsstil er kulminationen på holdbar konstruktion, stilfulde profiler og funktionelt Solafskærmning & design. Alle Ocean Master M1 Classic-parasoller er fremstillet efter marine specifikationer og har 100% udskiftelige dele der garanterer en nem service og en 15/5-års garanti. Klassisk skønhed. Klassisk TUUCI.

  • Manta M1

    Inspireret af manta rays yndefulde havflugt fremkalder Ocean Master M1 Mantas blide, fejende linjer et billede af ubesværet ynde, styrke og skønhed. Mantaen sætter et nyt benchmark for elegant parasolfunktion.

  • Horizon M1

    M1 Zero Horizon er det minimalistiske parasol blandt vores solafskærmnings-designs. Når den overliggende parasolfunktion er optimeret, har den praktisk talt ingen lodret afdækningsprofil og tager derfor en mindre synlig rolle i særligt smukke naturlige omgivelser.

  • Crescent M1

    Inspirationen til de fejende kurver af Crescent Parasol kommer fra tidligere århundreder og vores egne; denne paraply giver prikken over i'et i ethvert udendørsområde. Strålende polerede endestykker på stiverne pryder stoffets kanter, og de hånddrejede stivere falder sammen til et enkelt, men fantastisk stof.

  • Razor M1

    Inspirationen til de fejende kurver af Crescent Parasol kommer fra tidligere århundreder og vores egne; denne paraply giver prikken over i'et i ethvert udendørsområde. Strålende polerede endestykker på stiverne pryder stoffets kanter, og de hånddrejede stivere falder sammen til et enkelt, men fantastisk stof.

  • Pagoda M1

    Den attraktive og funktionelle Padoga M1 parasol kombinerer traditionelt design med state-of-the-art komponenter. Det patentanmeldte Gasstempelselvspændings-system garanterer den perfekte pasform af beklædningen på de revolutionerende stivere.

  • Classic Max sidehængt...

    Ocean Master Max Classic klassiske parasol byder på ekspansiv skygge, dyb styrke og forstærket nuanceskind, alt imens det bevarer sit traditionelle, men minimalistiske design. Klassisk europæisk skræddersyning parret med det innovative V-MAX™-stiverdesign gør Ocean Master MAX Classic parasollen perfekt til luksuriøse strandejendomme.

  • Manta Max sidehængt...

    Grænserne for skyggearkitektur er blevet omdefineret med Ocean Master MAX Manta sidehængt parasol. Inspirationen til denne parasol kommer fra havets dybder; Med denne paraply kan du skabe afslappende og visuelt tiltalende opholdsrum i det fri. Cantilever-parasollen har en poleret titaniumramme, der skaber en fantasifuld skyggeplatform, der er en fryd for øjet og giver uovertruffen beskyttelse.

  • Horizon Max sidehængt...

    Ocean Master MAX Zero Horizon sidehængte parasollen har en slående vandrette-belysningskombination, optimalt minimalistisk design og ultimativ ovenlys. Vandrettematerialet har en "nul" profilprofil, som gives til muligheden for et uafbrudt udsyn til horisonten. Den faste parasol er ca. 3 m på siden og er velproportioneret og velproportioneret med design, som er ideel til sættet og fritsvævende.

  • Classic M1 sidehængt...

    Ocean Master M1 cantilever sidehængt parasol tilbyder skønhed, førsteklasses ydeevne og holdbarhed, uendelig servicevenlighed og designvariation; samtidig er paraplyen perfekt til belægninger med en diameter på op til 3,40 m eller et rektangel på 2,45×3,65 m. Tuuci's Ocean Master M1 Classic Cantilever findes i 5 størrelser.

  • Classic Max Dual...

    Tuuci's Ocean Master MAX Dual Cantilever er kunst og teknik, der harmonerer i en symfoni af skygge. Denne udsøgte dobbeltparasol giver en generøst proportioneret luksuriøs skygge, der giver mulighed for to unikke udendørs opholdsområder under én parasolenhed - uafbrudt skygge, når det er bedst.