CUBIC Bar • 102x56x160 cm

Cubic Outdoor Living

Ny

KLASSISK DESIGN FRA CUBIC OUTDOOR LIVING


CUBIC BAR 'in a cupboard' i Lignum-T træ

Mål: Bredde 102 cm • Dybde 56 cm • Højde 160 cm  

Det ultimative barskab til enhver udendørs begivenhed bygget af vejrbestandigt træ, vandtæt og 100% vedligeholdelsesfrie. Derfor kan den bruges udendørs året rundt. 


Direkte levering fra Tyskland

Flere detaljer

Tilgængelighedsdato:

6600 Enheder

62 640,00 DKK

(Pris pr/stk. 62 640,00 DKK)
KLASSISK DESIGN FRA CUBIC OUTDOOR LIVING

CUBIC BAR 'in a cupboard' i Lignum-T træ  •  'Made in Germany'

• Opbevaringsplads med skuffer, hylder & vinreoler
• Keramisk bordplade er 100 % fødevaresikker
• Vejrbestandig - snavs, regn og sol har ingen chance
• LED-belysning gør det muligt at lave drinks om natten
• Design - typisk puristisk design beklædt med trælameller
• Farver - du bestemmer farven på skabet & bordpladen

Alle materialer er optimalt skræddersyet til udendørs brug. Takket være det stilfulde design skaber det individuelle udendørs barskab perfekte accenter i haven - 365 dage om året.


CUBIC barskabet er den perfekte løsning for alle, der ønsker at underholde sig selv og deres gæster udendørs uden at skulle give afkald på en stilfuld og professionel bar. Skabet åbner ind i en rummelig bar med hylder, skuffer og en arbejdsflade, der giver plads nok til at tilberede enhver drink. Efter aftenen udenfor kan barskabet blot lukkes og alt er beskyttet mod vind, regn og snavs til næste gang. Klik her for at se vores Lignum-T træ som blev brugt.


CUBIC BAR 'in a cupboard' standardversion med åben opbevaringsplads, to skuffer og en vinflaskehylde under bordpladen til højre. Inkluderer LED belysning. Bundrammen er pulverlakeret sort i standardversionen. Alle trædele i Lignum-T.

CUBIC BAR 'in a cupboard' skal altid placeres på bagsiden af ​​en væg og fastgøres til den gennem bagvæggen. Barskabet sendes færdigsamlet i en transportkasse (stående).


YDERMÅL:  Bredde 102 cm  •  Dybde 56 cm  •  Højde 160 cm


KOMFORT - Du kan afslutte aftenen udendørs med familie og venner takket være Cubic barskabet. Så du kan omgående blande dine gæster og dig selv den aftendrink, du ønsker.


UDENDØRSDESIGN - Alle vores CUBIC udendørs skabe kan modstå alle vejrforhold. Efter en aften udendørs kan barskabet lukkes, og interiøret er beskyttet mod snavs, regn og sol.

OPBEVARINGSPLADS - Alle drikkevarer og redskaber finder deres plads i skuffer, hylder og en vinreol i dit barskab. Dørene giver også nok plads til dine briller.

BORDPLADE - Bordpladen i barskabets indre er lavet af keramik, som er lavet af 100% naturlige råvarer. Overfladen er vand-, ridse- og skærefast og absolut fødevaresikker.

BELYSNING - LED-belysning oplyser din arbejdsplads i barskabet selv i de sene aftentimer og gør det nemmere for dig at blande og servere drinks.

DESIGN - Barskabet imponerer med sit typisk puristiske CUBIC design. For et naturligt look er barskabets yderside beklædt med trælameller.


TILBEHØR

• LÅS: Låset i rustfrit stål monteres i produktionen  (kr. 1.310,00)
• Kontakt venligst vores kundeservice via e-mail eller telefon: +45 26 114 665

CUBIC OUTDOOR LIVING bruger kun træ af højeste kvalitet, som er kendetegnet ved dets levetid i udendørsarealer. Træ er et naturmateriale, der ændrer sig på grund af UV-stråling, temperaturforskelle og vejrlig. Alt efter træsort kan der forekomme farveændringer, men disse påvirker ikke træets stabilitet og holdbarhed. Denne proces er en naturlig del af ældningsprocessen. Specielle træsorter og belægninger er tilgængelige efter anmodning. Vi eller din lokale partner vil med glæde levere originale prøver.

CUBIC møbler fås som standard i de 11 viste farver. De er omhyggeligt malet i hånden ved hjælp af en flerlagsproces. Den specielle plast får sin ekstraordinære overflade i flere egenudviklede produktionstrin.

CUBIC er ægte håndværk 'Made in Germany'


Vejrbestandige, vandtætte materialer af højeste kvalitet, specielt udviklet overfladedesign, og kvalitetskontrolle med ægthedscertifikat. I over 50 år er alle møbler blevet designet i vores eget tømrerværksted i det nordlige Bayern. Råmateriale frem til den endelige montage & samling er blevet foretaget af erfarne og mangeårige medarbejdere.


Direkte levering fra Tyskland