CUBIC Wood • 220/92/116 cm

Cubic Outdoor Living

Ny

KLASSISK DESIGN FRA CUBIC OUTDOOR LIVING


CUBIC hyndeboks • model 7 i 3 træsorter

Udvendig - B:220 cm / D:92 cm / H:116 cm  
Indvendig - B:202 cm / D:88 cm / H:101 cm

Hyndeboksen af vejrbestandigt træ med et kunstnerisk lamellook er rummelige, godt ventilerede, vandtætte, 100% vedligeholelsesfrie og kan bruges udendørs året rundt.  


Direkte levering fra Tyskland

Flere detaljer

Tilgængelighedsdato:

330 Enheder

39 470,00 DKK

(Pris pr/stk. 39 470,00 DKK)
KLASSISK DESIGN FRA CUBIC OUTDOOR LIVING

CUBIC hyndeboks findes i 8 størrelser & 11 farver  •  'Made in Germany'

CUBIC hyndebokse er lavet af vejrbestandigt træ med et kunstfærdigt lamellook er rummelige, godt ventilerede, vandtætte, 100 % vedligeholdelsesfrie og kan bruges udendørs hele året rundt. Klik her for at se de 3 TRÆSORTER samt info. 


MODEL 7:  UDVENDIG B:220 cm / D:92cm / H:116 cm  •  INDVENDIG B:202 cm / D:88 cm / H:101 cm



TILBEHØR

• EASY ACCESS: Uddybet adgang til høje modeller / anbefales fra 105 cm højde (kr. 7.350,00)
• LÅS: Låsbar, egnet til samtlige modeller (kr. 1.310,00)
• MOVE: Mobil løsning med 3 bremsede hjul på en rustfri stålramme (kr. 8.170,00 - 8.750,00)
• Kontakt venligst vores kundeservice via e-mail eller telefon: +45 26 114 665


CUBIC hyndebokse fra Cubic Outdoor Living er det ultimative opbevaringssted for dine havehynder. En håndlavet ramme i rustfrit stål garanterer maksimal stabilitet af de cubiske møbler. Vedligeholdelsesfrie gastrykfjedre letter åbning og lukning af kisterne. Individuelle størrelser og farver er mulige - kontakt venligst vores kundeservice via e-mail eller på telefon: +45 26 114 665

CUBIC lader dig dække dine møbler med stilfulde trælameller for en særlig naturlig charme. Disse kan placeres både lodret og vandret og kan fastgøres til bagvæg, sidevæg eller front efter behov. Vi bruger kun træ af højeste kvalitet, som er kendetegnet ved dets holdbarhed udendørs. Træ er et naturmateriale, der ændrer sig på grund af UV-stråling, temperaturforskelle og vejrlig. Alt efter træsort kan der forekomme farveændringer, men disse påvirker ikke træets stabilitet og holdbarhed. Denne proces er en naturlig del af ældningsprocessen. Specielle træsorter og belægninger er tilgængelige efter anmodning. Vi eller din lokale partner vil med glæde levere originale prøver.

CUBIC møbler fås som standard i de 11 viste farver. De er omhyggeligt malet i hånden i en flerlagsproces. Specielle farveønsker er selvfølgelig også en mulighed. Det specielle patenterede kunststof får sin ekstraordinære overflade og udseende igennem en langvarig process og flere selvudviklede produktionsstadier. 


CUBIC er ægte håndværk 'Made in Germany'

Vejrbestandige, vandtætte materialer af højeste kvalitet, specielt udviklet overfladedesign, og kvalitetskontrolle med ægthedscertifikat. I over 50 år er alle møbler blevet designet i vores eget tømrerværksted i det nordlige Bayern. Råmateriale frem til den endelige montage & samling er blevet foretaget af erfarne og mangeårige medarbejdere.

Direkte levering fra Tyskland