Pal Collection

VONDOM

Ny

VONDOM

Spansk Outdoor-Design som definerer fremtidens trends 

THE PAL COLLECTION



Vi forhandler VONDOM's designmøbler og leverer direkte til døren.

Ved spørgsmål kontakt vores kundeservice på telefon +45 26 114 665

Eller send os dit  FORESPØRGSEL - og vi beregner din, garanteret bedste pris !

Flere detaljer

EKSKLUSIVT MØBELDESIGN FRA VONDOM

PAL-collection

Pal er, som navnet antyder, en venlig og moderne linje af indendørs og udendørs møbeldesign af Karim Rashid for det spanske mærke Vondom. Denne kollektion er et udvalg af eksklusive, minimalistiske og farverige samlinger af designmøbler.


Pal indendørs og udendørs møbelkollektioner

Den minimale ikoniske form på forsiden af ​​objektet er kredset omkring, og holder en konstant strøm af lighed mellem de forskellige objekter i denne samling. Pal taburetten er multifunktionel – der er plads til opbevaring, og når den vendes om, bliver den til et lille sidebord, som derefter placeres sammen med et andet til et endnu større sofabord; der er et hul i sideplan fungerer som plads til opbevaring.


Doux og Sloo er 2 kollektioner, der skiller sig ud, bestående af plantekasser, borde og alsidige stole, som giver ethvert rum et avantgardistisk præg. Mens kollektionerne Kannelloni, Spaguetti og Vlek er sammensat af plantekasser, som er kendetegnet ved deres futuristiske former og det brede udvalg af finish og farver, der tillader dem at glide problemfrit mellem indendørs og udendørs rum.


Pal-kollektionen, unik i sin klasse, fremstillet med harpiks af polyethylen ved rotationsstøbningsteknikken, introducerer dig til et nyt æstetisk koncept for indendørs- og udendørsmøbler. Disse designs er ideelle på hoteller eller i private boliger.




• se den komplette VONDOM-Kollektion HER