Voxel Collection

VONDOM

Ny

VONDOM

Spansk Outdoor-Design som definerer fremtidens trends 

THE IBIZA COLLECTION



Vi forhandler VONDOM's designmøbler og leverer direkte til døren.

Ved spørgsmål kontakt vores kundeservice på telefon +45 26 114 665

Eller send os dit  FORESPØRGSEL - og vi beregner din, garanteret bedste pris !

Flere detaljer

EKSKLUSIVt MØBELDESIGN FRA VONDOM

IBIZA-collection

Designmøblet Voxel Collection, designet af Karim Rashid for Vondom, er kendetegnet ved sine geometriske og mangefacetterede former, alle lavet ved sprøjtestøbning af plast. Dannet af en stol, en lænestol, en liggestol og den nye barstol.

Voxel stolen
Er det perfekte konceptuelle arkitektoniske stykke til ethvert rum. Baseret på Vertex Chair, et tidligere Vondom-værk. Den har et unikt design, kantet og facetteret, hvilket kun er muligt gennem sprøjtestøbning. Dens vægt er jævnt fordelt på grund af dens intelligent designede form. Dens lette krop gør den nem at bære og arrangere.


Lænestolen

Er en minimalt enkel, men voluminøs stabelbar stol, facetteret på de perfekte steder for komfort, lige de rigtige vinkler for hyperstyrke, de rigtige folder for skønhed og kun de få sammensmeltende og konvergerende linjer for renhed.


Solsengen

En moderne stil og udendørs funktionalitet er født. Fremstillet af indsprøjtet polypropylen og forstærket med glasfiber, er den kendetegnet ved sine geometriske, vinklede og facetterede former.


Taburetten

Er tyndere, glattere, lettere og skarpere. Velegnet til spisesale, mødelokaler, festligheder og foredragssale eller blot til at pifte et overdådigt, sofistikeret uderum op.



• se den komplette VONDOM-Kollektion HER